Over Liberlei

Klanten impressies“Willem heeft het directieteam van de provincie Drenthe enkele maanden gecoacht en begeleid. Alles wat besproken moest worden, kwam op tafel. Hij heeft dit op een vakkundige, betrokken en energieke manier gedaan. Zijn directe manier van reflectie wordt als zeer waardevol en lerend ervaren. Hij weet patronen en voorkeursstijlen op een respectvolle manier bloot te leggen en hiermee te bouwen aan het team. Daarnaast heeft Willem ontzettend veel (levens)ervaring en met zijn kleurrijke en warme persoonlijkheid weet hij van de begeleiding ook een mooie en plezierige herinnering te maken. En hij is iemand die bereid is zijn mouwen op te stropen ten behoeve van een tastbaar resultaat.”

Wim Brenkman

Provinciesecretaris
“Willem knows what it takes to lead and how to build a high performing team.

Working with Willem as an executive coach individually and with teams has been transformational. His personal leadership style and knowledge is inspiring and drives change.
I have worked with Willem in a role to build our team into a high performing team within Deloitte and also worked with him with our joint client team. Willem knows how to make an impact and at speed, there is no beating around the bush. He is direct, clear and says what no one else dares to say which results in positive change. We all can talk above the table,
a real team address what is under the table.”

Melissa Raczak
Partner Deloitte Consulting
“In 2005 en in 2020 ben ik vanuit 2 verschillende werkgevers door Willem gecoached. In beide trajecten heb ik veel geleerd over mezelf en mijn persoonlijke effectiviteit. Wat ik zeer waardeer in Willem is dat hij met zijn opgedane werkervaring zich goed kan verplaatsen in de context van mijn werkomgeving. Dat maakte de coaching direct toepasbaar in de praktijk. Dit en zijn levenservaring maakt hem een bijzonder goede coach. De vragen die Willem stelt moet je even op kauwen. Het is niet altijd even makkelijk. Het is hard werken. Ze geven je inzicht, je verdiept en krijgt nieuwe perspectieven om te handelen. Door de aanpak van Willem verdiep je niet alleen op de casus maar zet hij een manier van denken en handelen aan, bij mij en dus ook bij mijn omgeving. Hij weet een mooie balans te vinden tussen observeren en acteren met een uitstekend gevoel voor timing. Wat Willem je leert stopt niet met de coaching. Het is een manier van denken, handelen en voelen die je niet meer los wilt laten.

Ik kan Willem van harte aanbevelen, zeker in complexe en politieke omgevingen.”

Roosmarije Reneman
Head of People & Development APG
“Als Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant hebben we samen met Liberlei gekeken naar een manier om Team Resource Management op de kaart te zetten bij onze crisisteams. We zijn hierin bijzonder goed begeleid en zijn begonnen met het leren van een effectievere samenwerking tijdens rampen en crises. Liberlei combineert een jarenlange ervaring met een heldere en inspirerende uitleg.”

Joop van Gendt
Adviseur veiligheid
“In de opleiding SGBO van de Politieacademie is de gedragskundige component van veel betekenis. Deze is over een periode van meer dan 15 jaar verzorgd door het team van Liberlei. Willem Huisman is als eigenaar de dragende docent achter deze samenwerking. Enkele kenmerkende vaardigheden van hem zijn: analyseren van groepsprocessen en deze bespreekbaar maken, stelt goede verdiepingsvragen, sluit goed aan bij cultuur en heeft een heldere uitleg over dynamiek in een crisisteam. Hij investeert op de relatie en brengt veel energie.”

Opbrengst studenten evaluaties
“I appreciate Willem’s holistic & strategic approach on my leadership and career journey, which helped me enormously in becoming a more authentic and intelligent leader. I appreciate that his coaching is always focused on seeing the bigger picture, looking at each situation from different perspectives, having a critical assessment of yourself and resolving conflict situations in a very elegant way.

I recommend Willem as a very strategic, empathic and efficient coach/sparring partner, who is helping leaders to unlock their potential and create a bigger impact in their lives and organisations.”

Ana Riva
CAE, COFRA Holding AG