Visie

Liberlei heeft haar aanpak en haar waarden vervat in een visie. Deze visie noemen we: 

 

BOB

Bewogen en Bevlogen.
Bewogen in de emotionele zin van het woord. Door de impact van een gedeelde ervaring, geroerd worden door de heftigheid in een gesprek. Bewogen door de dynamiek in organisaties, bij mensen en hun (werk)omstandigheden. De impact van de hardnekkigheid en de acceptatie van de processen die ‘scheef gaan’.

Bevlogen. Bij Liberlei wordt gewerkt met passie en compassie! Anders gezegd, zonder gist geen rijzing! Daarmee ontstaat inspirerende energie voor teams en coachees. 

Onderzoeken en Ondernemen.
Onderzoeken is een manier om tot de kern van een probleem te komen. Een beroepsmatige nieuwsgierigheid inspireert tot vragen. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Werken we nog vanuit de bedoeling of voeden we het systeem? Wat beweegt ons om sommige (persoonlijke) processen te gedogen en (bij) andere sterk uit te vergroten? 

Ondernemen door mogelijkheden te onderzoeken. Mensen uit te dagen en verwondering te delen.

Besturen en Bewegen.
Besturen om ervoor te zorgen niet in kringetjes te blijven lopen. Bewogen worden, in beweging komen en ook richting geven. Een uitstapje uit de bestaande comfortzone is noodzakelijk om te verbreden en veranderingen tot stand te brengen. 

Bewegen. Na stilstaan volgt beweging. Er is doodtij maar ook eb en vloed! Liberlei inspireert tot bewegen, zowel mentaal als fysiek voor individu en team.

 

« Terug naar 'over Liberlei'